02634027070

02634027071

LOCATION

البرز - فردیس - بین فلکه دوم و سوم - مابین خیابان 25 و 27

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان در فردیس

آنچه در این نوشته می خوانید:

ایمپلنت دندان در فردیس

جراحی ایمپلنت دندان روشی است که جایگزین درمان ریشه دندان به پایه های فلزی ، پیچ مانند وصل ​​می شود و دندان های مصنوعی را که مانند دندانهای واقعی به نظر می رسند و کار می کنند جایگزین دندانهای آسیب دیده یا از دست رفته می کند.

نحوه انجام جراحی ایمپلنت دندان به نوع کاشت و وضعیت استخوان فک شما بستگی دارد. جراحی ایمپلنت دندان ممکن است شامل چندین روش باشد. مهمترین مزیت ایمپلنت پشتیبانی کامل از دندانهای جدید شما است.

این فرآیند نیاز به بهبود استخوان در اطراف ایمپلنت دارد. از آنجا که این ترمیم استخوان به زمان نیاز دارد ، فرایند آن می تواند ماه ها طول بکشد.

 

نحوه انجام ایمپلنت

کاشت دندان از طریق جراحی استخوان فک شما انجام می شود ، جایی که به عنوان ریشه دندان های از دست رفته عمل می کند.

از آنجا که تیتانیوم موجود در ایمپلنت ها با استخوان فک شما فیوز می شود ، ایمپلنت ها به لغزش ، یا آسیب استخوانی از طریق پل های ثابت یا دندان مصنوعی آسیب نخواهند زد و مواد مانند دندانهای شما که از پل معمولی پشتیبانی می کنند که نمی توانند خراب شوند.

شرایط انجام ایمپلنت های دندانی :

  • یک یا چند دندان از دست رفته داشته باشید.
  • استخوان فک به رشد کامل رسیده باشد.
  • استخوان کافی برای ایمن سازی ایمپلنت ها داشته باشید یا توانایی پیوند استخوان باشید.
  • بافت های دهان سالمی داشته باشید.
  • نتوانید از پروتز دندانی استفاده کنید.
  • بهبود بخشیدن به گفتار.

خطرات جراحی ایمپلنت

مانند هر عمل جراحی ، ایمپلنت دندان خطرات سلامتی را به همراه دارد. اما خطرات این روش بسیار کم است ، وقتی بروز می کند معمولاً جزئی است و به راحتی قابل درمان است. این خطرات عبارتند از:

عفونت در محل کاشت

  • آسیب به ساختارهای اطراف ، مانند سایر دندان ها یا رگ های خونی
  • آسیب عصبی ، که می تواند باعث درد ، بی حسی یا گزگز شدن دندان های طبیعی ، لثه ها ، لب ها یا چانه شود.
  • مشکلات سینوسی ، هنگامی که ایمپلنت های دندانی در فک بالا قرار می گیرند ، در یکی از حفره های سینوس شما بیرون می آیند.

از آنجا که ایمپلنت های دندانی به یک یا چند عمل جراحی احتیاج دارند ، برای آماده سازی باید یک ارزیابی دقیق داشته باشید ، از جمله:

برای کنترل درد ، گزینه های بیهوشی در حین جراحی شامل بی حسی موضعی ، آرام بخشی یا بیهوشی عمومی است. با متخصص دندانپزشکی خود صحبت کنید که کدام گزینه برای شما مناسب است.

آیا جراحی ایمپلنت سخت است؟

جراحی ایمپلنت دندان معمولاً یک عمل جراحی سرپایی است که به صورت مرحله ای انجام می شود. روند قرار دادن ایمپلنت دندان شامل مراحل مختلفی است ، از جمله:

  • برداشتن دندان آسیب دیده
  • آماده سازی استخوان فک ( پیوند ) در صورت لزوم
  • کاشت دندان
  • رشد و ترمیم استخوان
  • قرار دادن دندان مصنوعی

کل مراحل ممکن است از ابتدا تا انتها ماهها طول بکشد. بیشتر این زمان به بهبودی و انتظار برای رشد استخوان جدید در فک شما اختصاص داده شده است.

پیوند استخوان برای جراحی ایمپلنت

اگر استخوان فک شما به اندازه کافی ضخیم نیست یا خیلی نرم است ، ممکن است قبل از عمل جراحی ایمپلنت دندان به پیوند استخوان نیاز داشته باشید.

چندین نوع پیوند استخوان وجود دارد که می تواند برای بازسازی استخوان فک استفاده شود. گزینه ها ممکن است شامل پیوند استخوان طبیعی ، مانند محل دیگری در بدن شما ، یا پیوند استخوان مصنوعی ، مانند مواد جایگزین کننده استخوان باشد که می تواند ساختارهای پشتیبانی برای رشد استخوان جدید را فراهم کند.

چنانچه قصد انجام ایمپلنت دندان در فردیس را دارید می توانید پس از مشورت با پزشکان متخصص ما بهترین گزینه را برای خود انتخاب نمایید.

ممکن است چندین ماه طول بکشد تا استخوان پیوندی به اندازه استخوان جدید رشد کند تا بتواند از کاشت دندان پشتیبانی کند.

در برخی موارد ، ممکن است شما فقط به پیوند جزئی استخوان نیاز داشته باشید ، که می تواند همزمان با جراحی کاشت انجام شود. وضعیت استخوان فک شما نحوه کار شما را تعیین می کند.

قرار دادن ایمپلنت دندان

در طی جراحی برای قرار دادن ایمپلنت دندان ، جراح برشی در لثه ایجاد می کند تا باز شود و استخوان در معرض دید قرار گیرد سپس سوراخ هایی در استخوان ایجاد می شود که ایمپلنت دندان در آن قرار داده می شود.

پیچ ایمپلنت دندان به عنوان ریشه دندان عمل می کند و در عمق استخوان کاشته می شود.

در انتظار رشد استخوان

هنگامی که ایمپلنت فلزی در استخوان فک شما قرار گرفت ، انسجام استخوانی (oss-ee-oh-in-tuh-GRAY-shun) آغاز می شود. در طی این فرآیند ، استخوان فک رشد کرده و با سطح کاشت دندان پیوند می خورد.

این فرآیند ، ممکن است چندین ماه طول بکشد و به شما کمک می کند تا پایه محکمی برای دندان مصنوعی جدید شما فراهم شود. درست همانطور که ریشه ها برای دندان های طبیعی شما این کار را می کنند.

وقتی استخوان سازی کامل شد ، قطعه ای در نهایت به عنوان تاج دندان روی آن متصل می شود تا حالت طبیعی دندان نشان داده شود. این جراحی جزئی به طور معمول با بی حسی موضعی انجام می شود.

انواع دندان مصنوعی

شما و متخصص دندانپزشکی خود می توانید دندان مصنوعی را انتخاب کنید که قابل جابجایی ، ثابت یا ترکیبی از هر دو باشد:

  • دندان مصنوعی قابل جابجایی :

شبیه پروتز متحرک معمولی است و می تواند پروتز جزئی یا کامل باشد. دندانهایی سفید و مصنوعی هستند که توسط لثه پلاستیکی صورتی احاطه شده و روی یک قاب فلزی متصل به تکیه گاه ایمپلنت نصب است. به راحتی در جای خود قرار می گیرد و برای تعمیر یا تمیز کردن روزانه به راحتی برداشته می شود.

  • دندان مصنوعی ثابت :

به طور دائم روی یک پایه ایمپلنت پیچ می شوند و یا با چسب محکم وصل می شوند. نمی توانید دندان را برای تمیز کردن یا هنگام خواب از دهانتان خارج کنید. بیشتر اوقات ، هر تاج به ایمپلنت دندان خود متصل می شود. اما ، از آنجا که ایمپلنت ها از استحکام فوق العاده ای برخوردارند ، می توان چندین دندان را با یک ایمپلنت جایگزین کرد ( روش پل دندانی ) .

بعد از عمل جراحی ایمپلنت

اگر در یک مرحله و یا چند مرحله جراحی ایمپلنت انجام شد ، ممکن است برخی از ناراحتی های معمول مرتبط با هر نوع جراحی دندان را تجربه کنید ، مانند:

  • تورم لثه و صورت
  • کبودی پوست و لثه ها
  • درد در محل کاشت
  • خونریزی جزئی

بعد از جراحی ایمپلنت دندان ، ممکن است به داروهای ضد درد یا آنتی بیوتیک نیاز داشته باشید. اگر تورم ، ناراحتی یا هر مشکل دیگری در روزهای بعد از عمل بدتر شد و بهبود نیافت ، با دندانپزشک خود تماس بگیرید.

بعد از هر مرحله از عمل ، ممکن است لازم باشد که غذاهای نرم بخورید تا زمانی که محل جراحی بهبود یابد. به طور معمول ، جراح شما از بخیه هایی استفاده می کند که خود به خود از بین می روند و جذب می شوند. اگر بخیه های شما از بین نرود ، پزشک آنها را بر می دارد.

ایمپلنت دندان در فردیس

جهت انجام ایمپلنت در فردیس می توانید با ما تماس بگیرید تا درباره دندان های خود مشاوره دریافت کنید ، امیدواریم که این مطلب ( ایمپلنت دندان ) مورد رضایت شما عزیزان واقع شده باشد. برای دیدن مطالب بیشتر به سایت کلینیک حکیم مراجعه کنید.

نتیجه گیری

اکثر ایمپلنت های دندانی موفقیت آمیز هستند. گاهی اوقات ، استخوان نمی تواند به اندازه کافی با ایمپلنت فلزی جوش بخورد. به عنوان مثال ، سیگار کشیدن ممکن است منجر به نارسایی و عوارض کاشت شود.

اگر استخوان نتواند به اندازه کافی جوش بخورد ، ایمپلنت برداشته می شود و استخوان تمیز می شود ، می توانید طی حدود سه ماه دوباره امتحان کنید.

بهداشت دهان و دندان را رعایت کنید. همانند دندان های طبیعی خود ، ایمپلنت ، دندان مصنوعی و بافت لثه را تمیز نگه دارید.

برای اطمینان از سلامت و عملکرد صحیح ایمپلنت ها ، معاینات دندانپزشکی را برنامه ریزی کنید و تا زمان بهبودی کامل به طور مرتب به دندانپزشک مراجعه کنید.

از خوردن خوراکی های سفت و سخت مانند یخ و آب نبات اجتناب کنید ، چون می توانند تاج دندان شما را بشکنند ، همچنین از مصرف دخانیات و کافئین های رنگ دار نیز خودداری کنید.